dijous, 1 de maig del 2008

primera impressió d'Iron Man

La primera impressió, quan fa exactament 30'que he acabat de veure-la és la d'haver contemplat una de les millors pel-lícules de superherois fetes fins al dia d'avui. Us recomano que aneu a visionar-la sense falta, amb les vostres dones, amb els vostres fills sobretot, passareu 2 hores intenses d'acció amb gotes de bon humor i una mica de romanticisme també.

No us destriparé la trama, peró hi ha alguna picada d'ullet interessant:

- l'ordinador es diu Jarvis i aquest és el nom del majordom (humà) de tota la vida a
la mansió de "Los Vengadores"

- el nom de "Escudo" pronunciat per un dels personatges quasi al final de la pel-licula en anglès és shield i axí és com s'anomena en el món Marvel la superagència governamental dirigida per Nick Fury, "S.H.I.E.L.D.", o sigui "Supreme Headquarters International Espionage Law-enforcement Division".

- el director, Jon Favreau, també fa d'actor, és el xofer de'n Tony Stark, Hogan.

- i si sabeu que el Coronel Rodes també en un moment determinat en els còmics es fica dins d'una armadura, entendreu l'ironia del seu comentari

- i naturalment no pot faltar el "cameo" d'Stan "the man" Lee, l'home qué va crear amb els seus guions l'univers Marvel,a l'entrada de la festa és el iaio rodejat de noies boniques amb una americaca qué sembla una bata d'anar per casa.

- i les llicències importen ben poc, qué més dóna si han canviat Vietnam per Afganistan

1 comentari:

Nona ha dit...

La vam anar a veure ahir x la nit i la impressió va ser molt bona.