divendres, 12 de febrer del 2010

Catalunya Team tanca la temporada el diumenge, a Palma.

Els velocistes Alfred Moreno, Itmar Esteban, Adrià Sabaté, Helena Casas i Alba Díez i els fondistes Sergi Escobar i Carles Herrero, seran els representants del Catalunya Team al II Trofeu Ciutat de Palma de ciclisme en pista, que tindrà lloc al velòdrom Palma Arena de la capital mallorquina, el proper diumenge dia 14.

La cita, que servirà per a donar per acabada la quarta temporada de l’equip UCI català, repartirà la participació dels corredors entre els tres tornejos del programa elit: velocitat, fons i femení. Al primer, Moreno, Esteban i Sabaté disputaran les proves de velocitat i keirin. Al segon, Escobar i Herrero concursaran en la puntuació, formant parella després al madison. Mentrestant, Casas i Díez lluitaran pel keirin i la puntuació femenina. Sergi Carrere (CC Camp Clar), també integrant de la plantilla del Catalunya Team i que ja prepara la nova temporada amb el seu equip amateur de carretera, estarà present en les dues proves de fons, convocat aquesta ocasió per la selecció catalana sots-23.

D’altre banda, conclòs el Trofeu, Helena Casas, Sergi Escobar i Itmar Esteban quedaran concentrats en la capital balear amb la selecció espanyola de pista, des del dia 15 fins al 20, amb motiu de definir la seva possible participació al Campionat del Món, que se celebrarà a Copenhaguen a finals del mes de març. Alfred Moreno, per motius personals, causa baixa per aquesta concentració de la selecció.

(text : Premsa Catalunya Team)