dimarts, 24 de febrer del 2009

Antoni Miguel no falla al Premi Inauguració

La primera de les curses catalanes de la temporada de carretera va caure en mans catalanes. Antoni Miguel (Ciutat de Tarragona) fou el guanyador als carrers de L´ Hospitalet de Llobregat i es converteix en el primer líder de la Copa Generalitat- Grans Clàssiques. El corredor gironí fou protagonista absolut de la cursa escapant-se ja a la matinera pujada a l´ Alt de Begues. Darrera seu es va formar un grup amb gran part dels favorits (Luis Maldonado, Sergi Escobar, Antonio Miguel, Jordi Cervantes, Jordi Simon, Jordi Fité, Marc Villanova, Aleix Fábregas, Airan Fernández, Carles Herrero i Guillermo Ferrer). Abans d´ Ullastrell es van destacar els sis que es varen jugar la victòria (Miguel, Simon, Cervantes, Ferrer, Maldonado i Fité). A l´ sprint final Miguel va ser més ràpid que Jordi Simon (ECP), segon a la seva primera cursa a la categoria, i Jordi Cervantes. Prop de 100 corredors van prendre la sortida al 67 Premi Inauguració en una cursa desenvolupada a poc menys de 42 quilòmetres per hora.

Recorde'm que Antoni Miguel, més conegut en el pilot com a "Parra" és integrant junt amb en Sergi de la Selecció Española de Pista.

La Copa Generalitat- Grans Clàssiques continuaran a Sabadell el 4 d´ abril a Sabadell amb el Trofeu Joan Escolà i el Campionat de Sabadell un dia després.

Paral·lelament es va aprofitar per presentar la campanya de respecte al metre i mig entre el ciclista i el cotxe a la carretera en una acció entre el Servei Català de Trànsit, Federació Catalana de Ciclisme i la Coordinadora Catalana d´ Usuaris de la Bicicleta. No respectar aquesta distància pot representar la pèrdua de 4 punts del carnet de conduir. Un total de 10.000 dorsals reflectors i 15.000 adhesius seran repartits entre entitats i clubs ciclistes.