dimecres, 13 de juliol del 2011

Lluïda participació del Vitaldent-Aran a la Vuelta a Ávila

L'equip lleidatà Vitaldent-Aran ha disputat aquest cap de setmana la Vuelta a Ávila, prova de tres etapes, amb una bona actuació individual i col·lectiva que li ha permès aconseguir la tercera plaça en la classificació general per equips, darrere d'esquadres tan potents com Superfroiz i Azysa.
La formació lleidatana, dirigida per Sergi Hernando, va ser integrada per Sergi Escobar, Benjamí Prades, Josep Betalú, Rubèn Caseny, Pablo Pitarch i Marc Vilanova en qualitat de cedit.
Ja a la 1a etapa el Vitaldent-Aran va classificar dos corredors entre els 10 primers: Betalú, 7è, i Prades, 8è, a més de ser el 3r millor equip de la cursa, una posició que mantindria fins al final de la Volta.
En la segona jornada, l'esquadra de Ponent va situar 3 representants en les posicions capdavanteres: Betalú, novament 7è, i Prades, 10è, Escobar també va ser protagonista de la cursa, però a l'últim port de muntanya va cedir més temps de l'esperat.
En la tercera i última etapa, en el tradicional circuit al voltant de les muralles d'Àvila, Benjamí Prades, que anava escapat en solitari amb una renda de 40 segons, va patir una sortida de cadena que va permetre al gran grup de neutralitzar-lo a set voltes del final. Sergi Escobar va assolir la tercera posició sobre la línia de meta.
El ciclista més destacat de la formació lleidatana va ser Josep Betalú, 5è a la general individual, guanyador de les Metes Volants i 2n en la classificació final del Premi de la Muntanya.

Crònica i foto: Sergi Hernando (director del Vitaldent-Aran