dilluns, 30 de novembre del 2009

La Volta a Chiapas es tanca amb una segona plaça d´ Antoni Miguel



Notícia publicada el 30-11-2009

La darrera etapa de la Volta a Chiapas s´ ha desenvolupat per un circuit urbà per Tuxtla Gutiérrez, capital de l'estat, on es feien 10 voltes de 10 Km cada una, per completar així els 100 Km de l'etapa. Per la selecció catalana Antoni Miguel ha estat el gran protagonista de la jornada sent segon a l´ arribada.

No ha estat fins iniciada la tercera volta que s'ha produït una escapada de 6 corredors i que ha arribat a tenir un avantatge de 2'30" sobre el pilot. A falta de 4 voltes pel final de l'etapa, el combinat català ha pres la iniciativa i han anat reduint diferències fins que a 2 voltes del final han absorbit l'escapada. A partir de llavors i fins al final, el grup ha rodat compacte fins a meta , on Antonio Miguel ha entrat segon darrera el dominicà Deivys Capellan.

El balanç català a la volta és positiu amb un triomf parcial d'Escobar, dos segons llocs del mateix Escobar i d'Antonio Miguel, i Marc Vilanova com a segon millor sots 23. Un bon resultat “tenint en compte la poca antelació amb que es va rebre la invitació per la volta, i que la majoria de corredors estan en plena pretemporada a Catalunya” comenta el tècnic Gerard Ferraté.


Fotografia: Antoni Miguel al podi

"www.ciclisme.cat"